APA DAH JADI NI..

Adoiiii...... apa dah jadi dengan rupa den ni.. oppsss...bukan rupa den,tapi MYLOOK... hari ni dah masuk 3 hari kot, keadaan still sama dan tak berubah.. jadi macam kat bawah ni. Bila nak sign in tak boleh...

 kenapa yer??? Adakah kerana program ni scam,atau atau orang buat serangan kat site MYLOOK ni.. ker den sorang jer yang mengalami masalah ni???? Ada sesiapa yang boleh tolong jawabkan ker?