SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

kerana apa??? Ni haa.... kerana kata-kata manis Encik Ben Ashaari seperti di bawah ni haa... Yang membuatkan den tersipu2 malu.

"Aku nak jelajah kali ni hanya untuk mempromosi blog yang berminat ... 
promosi yer .. 
bukan nak mengomen atau memberi pandangan ... 
kalau blogger tu sendiri mintak ,
ok la ..aku try skit skit je ..
mengikut citarasa aku tau..."
   Ben Ashaari

Yeahh..memang betul..ayat-ayat Encik Ben Ashaari ni la yang membuatkan hati den teruja untuk Encik Ben Ashaari datang menjelajah blog den yang tak seberapa ni....

Tanpa segan silu, den mengaku bahawasanya den perlukan promosi untuk tingkatkan traffic blog ni wahai  Encik Ben Ashaari. Jangan marah Encik Ben Ashaari.. Ini adalah pengakuan ikhlas dari hati.. hehe.. Untuk itu den gigih berusaha print screen kan header blog Encik Ben Ashaari untuk malayakkan diri dalam sesi penjelajahan ini.

hensem orangnya..tapi awas..sudah berpunya ok!!

Selain itu,kalau tak keberatan den nak mintak beliau komen2 sikit (banyak pun tak per) tentang blog ni daripada sudut pandangan mata Encik Ben Ashaari. Ok ker,ko ker? Encik Ben Ashaari nak membebel tentang blog ni pun takpa, asalkan bebelan Encik Ben Ashaari itu adalah satu pandangan yg boleh memberikan impak positif.

Tentang layout/background semestinya... Erkk.... haruskah mintak pandangan tentang layout/background ni??? Sapa2 yg dh biasa ke sini mesti tau kan yg den ni suka bertukar2 template... Pengakuan ikhlas lg ni..

Oklah,rasa-rasanya itu je kot... Harap-harap Encik Ben Ashaari sudila datang ke teratak den ni memberikan pendapat untuk mantapkan lg blog ni. Kesudian Encik Ben Ashaari.didahului dengan ucapan terima kasih banyak2.




:::::pssssstttt...saper Ben Ashaari???? Kalau nak tau korang boleh google nama dia.. gerenti korang dapat jawapannya::::::