SIAPA NAK ACER ASPIRE ONE? FREE JER


Cantikkan laptop kat atas ni? Siapa nak sila angkat tangan. Free je.. Saudara Denaihati nak bagi 2 buah Acer Aspire One ni tau....Ehh..ehh..mana boleh main angkat2 tangan jer..ada syarat kalau nak benda kat atas tuh... Mudah saja..semua boleh buat. Janji korang ada blog sendiri (forum, komuniti dan website tidak layak)
  1. Korang kena daftar dengan membuat satu entry khas, kemudian tinggalkan link entry korang tuh kat blog DENAIHATI. Paling penting jangan lupa masukkan ayat 'saya tahu contest "HIDUP UNTUK MEMBERI" dari blog............................................."
  2. Korang kena follow twitter Denaihati @ http://twitter.com/denaihati
  3. Pastu korang follow facebook Denaihati @ http://facebook.com/denaihati
Tengok senangkan... 

Sebenarnya, saudara Denaihati ni pernah anjurkan contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang mendapat sambutan tahun lepas. Hadiah yang ditawarkan memang cukup lumayan. Tahun 2010 pulak,saudara Denaihati anjurkan lagi contest HIDUP UNTUK MEMBERI yang turut menawarkan hadiah yang lumayan iaitu 2 buah Acer Aspire One untuk dua pemenang.

Bagaimana pemenang dalam contest Hidup Untuk Memberi dipilih??? Ok,pemenang pertama akan dipilih sekiranya blog korang tuh menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan traffic ke blog DENAIHATI sepanjang 2010. Caranya,terpulang la kepada korang sendiri...

Pemenang kedua pulak akan diberikan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Jadi kepada sesiapa yang suka cakap banyak atau membebel tuh,lebih baik korang komen2 kat blog Denaihati ni. Bukan setakat membebel kosong,kemungkinan setiap bebelan korang tuh boleh menang Acer Aspire One. 

Selain itu, ada ganjaran kepada sesiapa yang rajin mempromosi contest ini sepanjang tahun di mana anda akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Jadi,mari la ramai-ramai kita join contest ni. Klik sini untuk maklumat lanjut.

Tarikh tutup contest ni 31/12/2010 tepat pukul 11.59 pm.Manakala keputusan contest akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tutup. Penaja-penaja hadiah untuk contest ni adalah alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall.

JOM JOIN CONTEST NI CEPAT... KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT.


Lupa pulak nak tulis... saya tahu contest Hidup Untuk Memberi ni dari blog Denaihati sendiri.. Tahu atas jemputan saudara Denaihati.