DAH TUTUP LA.. MEH TENGOK SENARAI PESERTA GIVEAWAY

HUHU...giveaway dah tutup la semalam tepat pukul 7.27 pm.. Lupa plak nak buat pengumuman... sibuk layan besday girl yang meragam. 

Sebabnya semalam besday girl dapat hadiah paling best sekali... Injection 1 tahun... Tapi kesian la plak tengok Alya nangis time kena cucuk tu.. Nasib jugak Alya nangis tak lama .. Pujuk2 sikit dah senyap.. Mungkin dia terkejut kot tetiba jer rasa sakit...

Oklah berbalik kepada giveaway..Tak sangka ramai jugak yang join walaupun berlangsung tak sampai 48 jam.. Den ingatkan belas2 jer... Sekali puluh2 la..Btw,terima kasih sangat2 sebab support giveaway kali ni... Sesiapa yang tak sempat join tu jangan la sedih2 yer.. InsyaAllah..ada rezeki ada la lagi giveaway akan datang.. 

Meh tengok senarai nama blog yg dah join... Check betul2 yer... kalau tak tersenarai inform cepat sebelum hari Ahad... Sebab hari Ahad nak undi pemenang, Isnin nak buat pengumuman dah..

  1. http://alwzbemybaby.blogspot.com/
  2. http://adamnigina.blogspot.com 
  3. http://azatiesayang.blogspot.com/
  4. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/ 
  5. http://loveblogcontest.blogspot.com/ 
  6. http://naufalnnureen.blogspot.com/ 
  7. http://mama-syafi.blogspot.com/
  8. http://zaikulim.blogspot.com
  9. http://nyokmanis.blogspot.com/ 
  10. http://ummi-aqilah.blogspot.com/
  11. http://cikbedahlaser.blogspot.com
  12. http://www.permatapapaibu.blogspot.com
  13. http://www.hanie-izali.blogspot.com
  14. http://mummyayu.blogspot.com/
  15. http://zanmyly.blogspot.com
  16. http://hepicookmum.blogspot.com/
  17. http://cikpia.blogspot.com/
  18. http://nuraarin.blogspot.com
  19. http://arisyanaziq.blogspot.com/
  20. http://nisajijah.blogspot.com
  21. http://neaflerida.blogspot.com
  22. http://mama-danishsarah.blogspot.com/
  23. http://nothingtobedisplayed.blogspot.com
  24. http://yananuar.blogspot.com
  25. http://ieyza83.blogspot.com/
  26. http://qamarulabdullah.blogspot.com
  27. http://ad-soul.blogspot.com/
  28. http://missjiwang87.blogspot.com
  29. http://thecahayabulan.blogspot.com/
  30. http://hatisamronkin.blogspot.com
  31. http://mayaqarmyla.blogspot.com
  32. http://misyamissyou.blogspot.com
  33. http://www.emmira.blogspot.com
  34. http://www.belogmj.com
  35. http://hayworlds.blogspot.com/
  36. http://mamaadablog.blogspot.com/
  37. http://aslindaa.blogspot.com/
  38. http://ummuabdullahdanhajar.bogspot.com
  39. http://luahansanubarihati.blogspot.com/
  40. http://rosilahi.blogspot.com/
  41. http://qard91.blogspot.com
  42. http://lakaranhatii.blogspot.com
  43. http://mrsrampage.blogspot.com
  44. http://asmidaraasri.blogspot.com
  45. http://hijaucantik.blogspot.com
  46. http://mazlyna.blogspot.com/
  47. http://furdunesia.blogspot.com
  48. http://tiefazatie.blogspot.com/
  49. http://bintangzither.blogspot.com
     
:::::kalau boleh check betul2 yer.. sekali tengok mcm sama jer semua::::